Hem
Evenemang
Bilder
Om campingen
Karta
Priser
Hitta hit
Kontakt

Receptionen

Receptionen

Receptionen har öppet alla dagar 8.30–21.30 under högsäsong. Under lågsäsong varierar öppet tiderna och information om detta finner du på anslagstavlan vid receptionen. Vi finns dock nästan alltid på plats så behöver ni hjälp med något är ni välkomna att ringa oss.

Servicebutiken

Butiken

Ni hittar vår butik i receptionen och öppet tiderna är desamma. Vi erbjuder ett litet sortiment med det mesta man behöver. Utbudet varierar under säsongen men bullar bakar vi varje dag och dom bör beställas dagen innan. Saknar ni något så säg bara till så hjälper vi er gärna.

Krogen

KrogenHockey i krogen

I samma byggnad som receptionen finner du vår mysiga krog som vi bedriver i egen regi. Här serverar vi god mat och dryck till humana priser och vi har fullständiga rättigheter.

Krogens paradrätt är Tarte flambée, en fransk variant av stenugnsbakad pizza och den kan vi varmt rekommendera.

Vi ser krogen som hjärtat på campingen och där samlas vi för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi har olika aktiviteter under säsongen med bl.a musikuppträde, sportevenemang på vår storbildstv och Mickes berömda musik quiz får ni inte missa!

Hoppas att vi ses där!

Båstad camping är en familjecamping med ett stort personligt engagemang och som värnar om att alla våra gäster ska ha det bra under sin vistelse hos oss. Hoppas att ni får riktigt sköna dagar här!

Lek & hund

Hjälp barnen att hitta lämpliga platser att leka på. Vi har en trevlig promenadstig i skogen som lämpar sig såväl till både lek och hundrastning. Tänk på att alltid hålla hunden kopplad och att inte rasta hunden på campingområdet. Vill ni släppa hunden så har vi en trevlig inhägnad hundrastgård inne i skogen. Tänk även på att plocka upp efter er hund för allas trivsel.

Vår miljö och säkerhet

Vi är en miljömedveten camping och man betalar därför för den el och det varmvatten som man förbrukar. Gästen läser av elen och antecknar vad mätaren står på vid ankomst och vad mätaren står på vid utcheckning. 1 kw kostar 2,50.- Vid borttappad anteckning debiteras ett engångsbelopp.

Vid incheckning får man ett varmvattenkort som är laddat med 50.- Detta kort fungerar som betalning i duscharna, 2 minuter kostar 3.- och vid disken, ca 1 minut kostar 1.- Tvättmaskin kostar 30.-/tvätt och torktumlare 15.-/ tork. För att se sitt saldo på kortet så finns det en avläsare mellan damernas och herrarnas toaletter. Kortet fungerar även till bommen för att komma in på området. Tänk på att köra ända fram med bilen, annars fungerar inte kortet.

Vi ber er att sortera era sopor på vår miljöstation. Hushållssopor slängs i container för brännbart avfall, glas i den gröna behållaren. Grovt avfall ansvarar gästen för.

Endast slutna behållare är tillåtna för avlopp. Tömning finns bakom servicehuset. Absolut förbjudet att tömma ut det på sin tomt.

På grund av den stora brandrisken så är det absolut förbjudet att grilla direkt på gräset. Avståndet ska minimum vara 40 cm.

Kontrollera att gasol och elutrustning är provad och godkänd enligt gällande bestämmelser. Det är max tillåtet med 2 stycket P11 tuber/ekipage.

Tider

Biltrafik är tillåtet inom området mellan 07.00-23.00. Dock inte tillåtet för ärende inom campingen.

Tid för utcheckning är klockan 13.00. Då ska tomten vara tömd och städad. Vill ni stanna längre var vänlig och kontakta oss i receptionen.

Tänk på att ta hänsyn till dina grannar. Lugn och ro ska råda mellan 23.00-08.00 Störande uppträdande är inte tillåtet och ej heller hög musik (även dagtid) som kan störa andra gäster.

Wifi

Vill ni ansluta er till vårt WiFi sök efter bastadcamping, bastadcamping2 eller bastadcamping3. uppge därefter användarnamn - guest, Lösenord -guest. För säker uppkoppling kan man även köpa Telias homerun biljetter i receptionen - 1 tim, 4 tim eller 24 timmars biljetter.

Att bo i husvagn

Öppna ytorÖversikt

På campingen finns det 172 elplatser. Alla platser är ca 120 kvm, och på plana gräsytor. Saknar ni CEE kontakt finns dessa att köpas i receptionen.

Avstånd mellan vagnarna

På grund av brandrisken krävs ett avstånd på minst 4 meter till nästa ekipage, på alla håll. Draget får aldrig stå in mot häcken. Detta måste respekteras för allas säkerhet. Varje plats avser husvagn/husbil + en bil, övriga bilar hänvisas till vår gästparkering bakom receptionen.

Genomfartsleder får under inga omständigheter blockeras, passage måste finnas för att utryckningsfordon ska kunna ta sig fram.

Alla inventarier samt bil ska befinna sig inom tomtgränsen som är markerade med vita stenar.

Våra tältplatser

Tält

Tältområdet ligger utmed skogskanten längst ner på campingen. Platserna är onumrerade och utan el. Önskas el så kan man hyra en husvagnstomt istället. Bilen kan man parkera bredvid sitt tält.

I servicebyggnaden intill tältområdet finns det kök och samlingsrum. Det finns även en mysig grillplats i skogskanten. Observera att det är förbjudet att ställa engångsgrillar direkt på marken.

Tält

Husbil/ställplats

Ställplatser

På området finns det 24 stycken ställplatser med el och 26 stycken utan el. Samtliga platser är ca 70 kvm och på gräsyta. Tänk på att alltid hålla 4 meter till grannen.

Som ställplatsgäst är det tillåtet att använda alla campingens faciliteter inne på området. Vår nyanlagda servicestation finns bakom receptionen. Där kan ni fylla på dricksvatten, tömma gråvatten och latrin, samt slänga era sopor på vår miljöstation. Tillgång till servicestationen ingår i dygnspriset.

Från och med nu har vi öppet på våra ställplatser för husbilar året runt!Stäng ruta